top of page
Restauranter

Velkommen til  Piemonte! er ikke kun vin; det er mye mer.

Piemontesiske retter med sine fantastiske "antipasti" er kjent for å være en av de beste kjøkken i verden med sine grissini, bagna cauda, vitello tonatto, carne cruda, plin, plin osv.   

 

I byen vår har vi den fantastisk restaurant "Il Boschetto di Vignole", Dario og Roberta driver stedet og vi er meget glad å anbefale den.  Den ligger noen minutter fra Albergo og det er en fint gå tur super nydelig mat.

Restauranten stenger mandag for middager og tirsdager.. 

 

Vi kan også anbefale gode restauranter i området og i Asti og Alba.

Vingårdsbesøk.

Vi kjenner mange gode viner produsenter i vårt eget området men også i Barbaresco og Barolo byer. 

 

Det er ikke så vanskelig å komme inn, Italianere er super glad å velkomne gjest for å smake deres vin og hele familien. Vi kan arransjere et besøk til deg!

Sykle
Calcio - Fotball

Er du/dere veldig glad i fotball?  vil du oppleve italiensk fotball Serie A? fra Albergo del vino man kan ta toget via Asti til Torino  for å komme til Juventus arena.  Ellers en tur til Milano, Genova, hvor man kan ha tilgang til 6 klubber fra serie A.
 

Med top klubber som Juventus, Milan og  Inter man kan oppleve the Champions League.

 

I Torino finnes Juventus and Torino fotballklubb. Juventus, altså kjent som “the old lady” (gammel dame) har vært beste teamet i de siste sesonger.  Juventus stadium med kapasiteter for over 41 000 tilskuere, har vunnet i  2012, 2013 and 2014 serie. 

  

Golf

Oppleve vindalene og spille samtidig golf i en fantastisk temperatur, kan vi tilby i vår naboby Asti ca 20 min fra Albergo del vino.  Asti's Golf Feudo di Asti har 9 huller og de heter etter vindruer som produseres i området. 

 

Eller om du tar med deg din egen sykkel ellers, vi kan hjelpe deg å leie sykler or en tur med din egen guide til å vise deg de beste rutene. 
12 kommuner i regionen Val Tiglione arbeider sammen med skisse av 7 banner mellom byene.  Man kan finne karte på veien detaljer. (See bildet).
Fra Albergo del Vino til Nizza eller Canelli er ca. 7 km.  

bottom of page