top of page
Velkommen

Kurs sted  "Il Studio"

Kombinere gay seminarer og vin seminarer

 

I tillegg til leilighetene vi kan tilby selskapet ditt med et perfekt sted for seminarer, vi har et rom ca._cc781905-5cde-bbd3bd515-31952.  I samarbeid med våre partnere vi kan organisere seminarer, for din organisasjon.  Kapasiteten ca. 20 piezas

 

Il studio er utstyrt med egen tv skjerm, apple tv og prosjektor.  Gjennom en sliddingdør man kan sitte på terrasen og nytte utsikten mot vingård "Montemareto" .

 

Hvis du eller ditt selskap er interessert om oss;  ta kontakt med oss så kan vi gjerne hjelpe deg å arransjere ditt neste seminar_cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_og vi kan kombinere med å lære lit mer om vin, druer klasser, kjøkken...

Ellers vil du bo i lengre perioder, kanskje skrive en bok, lære deg italiensk ellers delta i den internasjonal piemontesisk matskole i nærheten, ta kontakt med oss. 

 

 

 

“Kombinasjonen av å jobbe under et seminar i den vennlige atmosfæren fra Bjarne og Gabriela i Albergo del vino pluss Gemba Walks i winefields , har vært fantastisk og ekstrem rik erfaring med kunnskap ... sier administrerende Director av C2U System, _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_Andre Knüppel . 

"Takk til Albergo del vino para den fantástico arreglo para vår "Leading Seminar in Piemonte",deres gjestfrihet bidra til en perfekt atmosphera å fullfill våre mål . Vi oppnådde de resultatene vi ønsket , og vi er glade for å ta med oss all denne nye kunnskapen hjem for å utvikle fremtidens Øglænd systemer. Å være en lærende organisasjon "læring fast" vil sette oss på toppen av våre konkurrenter og møte en lys fremtid , sier " Tidligere administrerende direktør Lauritz Haringstad for Øgland System 2015" 

bottom of page