top of page

Para los amantes de la comida y el vino.

Velkommen hasta el Albergo del Vino

Albergoet er et restaurert hus fra 1870 's.  Vi har holdt mest av originalen fra huset, som vinduer, noen møbler, trappa slik_cc781905-5cde-3194-bbd5cf58d_slik_cc781905-5cde-3194-bbd5cf58d_slik_cc781905-5cde-3194-bbd3b5cf58dgansom devar.  

 

Når man kommer inn historien kommer fram.  En av disse rom ble brukt til å tørke hasselnøtter som vi har hjemme i hagen.

 

Da vi restaurertet Cascina moderniserte det med solcelle panel, installerte radiatorer i alle rommene, og hvert rom har sitt eget baderom.  

 

Byen ligger i Castelnuovo Calcea mest kjent for Barbera drue som er i området, hvis man erheldig med været, alpene kommer fram også. 

Vi kjenner i dag mange vinprodusenter i vårt området og det er bare kos å smake på deres vin samtidig med Piemontesisk delikatesen som ost, salami, skinke, oliven, osv._cc781-3b1-5bad6_cf781-3b1-5cde-3b1-5cde-3b1-5cde

        

Castelnuovo Calcea har to store nabo byer - Nizza Monferrato and Canelli - begge er veldig rolig byer, og fremdeless  vi har ikke fått så mange turister .  Mat festivaler, vin festivaler og mange andre arreglamenger skjer rundt oss så man kan oppleve en fantastisk ferie med gode minner fra Italia.

- For de som er veldig glad i sykkler det er mulig å velge en syklerute fra by til by, gjennom vingårder.  Litt lengre bort er våre naboer Barbaresco og Barolo ligger ca 30 min fra oss og mange syklister som elsker den rute. 

 

Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg å skreddersy din egen ferie og oppleve Piemonte på sitt beste!.

 

piemonte
Mat og vin

Vinhøst i 2015

Å oppleve Vendemia med Produttori di Barbaresco (kooperativen i Barbaresco) når det skjedde var en fantastisk opplevelse.

"Cibo" på italiensk... Mat er også en opplevelse.

Vi er såheldige å få tilgang til å smakke en av de beste kjøkken i Italia som Piemontesiske retter!

bottom of page